De snelheid zit er in tijdens NK2 in Berghem! - Rick den Hartog
15920
post-template-default,single,single-post,postid-15920,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De snelheid zit er in tijdens NK2 in Berghem!

De snelheid zit er in tijdens NK2 in Berghem!

Op Koningsdag begon het tweede raceweekend van het Nederlands Kampioenschap Chrono 2-takt in Berghem, voor mij een bekende baan. Met minder dan 1 seconde verschil met de nummer 1, moest ik genoegen nemen met een 25e plaats in de kwalificatie. Op zondag begon de dag nat; voor mij een van de eerste keren met deze kart op een natte baan. Daarom was het dus even zoeken naar de snelheid tijdens de vrije training. In de eerste race kon ik een plekje opschuiven naar een 24e plaats. Race twee was in compleet andere condities; bijna geheel droog. Ik had een goede start vanaf de 24e plaats en kon binnen vier rondes oprukken naar de 16e positie, waarna ik er hard vanaf gereden werd. Met veel vuil op mijn banden moest ik als 32e mijn weg vervolgen om uiteindelijk op een 26e positie te eindigen. Super zonde, er had veel meer ingezeten! Op naar Eindhoven volgende maand!

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.