Den Hartog Racing - Rick den Hartog
15846
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15846,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Den Hartog Racing

Team

De kartsport is dé springplank naar een professionele racecarrière. Alle Formule 1 coureurs zijn in hun jonge jaren begonnen als kartcoureur, waaronder onze eigen Max Verstappen. Ook andere legendarische coureurs als Ayrton Senna, Michael Schumacher, Sebastiaan Vettel en Lewis Hamilton zijn allen in de kartsport actief geweest, sommigen doen het zelfs nog steeds!

In 2020 start Den Hartog Racing, onder begeleiding van Rick den Hartog, met het deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Huurkarts (NKH). De afgevaardigde, jonge rijders komen vanuit onze eigen opleiding; de kartcursussen bij The Maxx Veenendaal.

Wij hebben als team een aantal speerpunten die hoog in het vaandel staan. Onder andere sportiviteit, low-budget racen en vooral héél veel plezier. Dat laatste is namelijk het allerbelangrijkste in het uitoefenen van deze prachtige sport.

Gezamenlijk zullen wij in 2020 veel ervaring opdoen, maar streven wij er stiekem naar om een paar trofeeën in de wacht te slepen. Deze talentvolle rijders mogen namelijk niet onderschat worden, al is het pas hun eerste officiële kartseizoen!

 

#JoinOurRace

Driver line-up 2020

De driver line-up van het Den Hartog Racing team wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt! Volg ons op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.