Ik start mijn eigen YouTube kanaal! - Rick den Hartog
16322
post-template-default,single,single-post,postid-16322,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ik start mijn eigen YouTube kanaal!

Ik start mijn eigen YouTube kanaal!

Met de ambitie om de kartsport voor iedereen in Nederland (en dan met name kinderen) toegankelijker te maken, ben ik enige tijd geleden de Race Academy met Den Hartog Racing gestart. Racetrainingen volgen waar en wanneer je wilt; dat is uniek in Nederland! Daarnaast houden we kosten laag; voordeliger racen gaat bijna nergens lukken. Dat dit concept een succes is staat vast; vele kinderen hebben reeds deelgenomen of zijn nog steeds actief. Er zijn meer dan tien locaties aangesloten én het concept is goedgekeurd en gecertificeerd door de KNAF. Daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op! Om nog meer kinderen te bereiken en kennis te laten maken met de kartsport, start ik nu tevens een YouTube kanaal…

YouTube kanaal Rick den Hartog

Uiteraard ben ik al enkele jaren zeer actief op sociale media, met name Instagram. Hiermee bereik ik de jeugd en geef ik hen informatie over de kartsport. Om meer te laten zien ga ik nu ook video’s maken middels YouTube. Elke vrijdag om 15.00 uur komt er dan ook een nieuwe video live met allerlei leuke race-opdrachten (die met name op kartbanen en racelocaties uitgevoerd worden). Wat dacht je van geblinddoekt karten of overnachten op een kartbaan? 12 uur karten voor het goede doel? Een achteruitrace? Je gaat het allemaal zien op mijn nieuwe YouTube kanaal!

Bekijk hieronder mijn eerste YouTube video waarin ik uitleg wat je precies kunt verwachten op het kanaal. Vergeet niet te abonneren, het is gratis!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.