Ongeslagen reeks in Eefde zet voort - Rick den Hartog
33
post-template-default,single,single-post,postid-33,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ongeslagen reeks in Eefde zet voort

Map where your photos were taken and discover local points.

Ongeslagen reeks in Eefde zet voort

In alle keren dat ik naar Eefde ben geweest ben ik met de grootste trofee terug richting huis gekeerd. Zo ook vandaag. Tijdens de huurkart club race kon ik met een halve seconde Pole Position pakken, waarmee ik meteen door had dat de concurrentie weinig zou zijn vandaag, mede door de helaas lage opkomst. Race 1 mocht ik dus als eerste vertrekken, met achter me Gerald Wolters. Toen de startlichten uitgingen kwam mijn kart voor geen meter weg, meteen verloor ik de eerste plaats. Mijn kart kwam de eerste rondes totaal niet op gang en het leek alsof deze eerst warm moest draaien. In het gevecht met Gerald moest ik uitwijken, waardoor ik een stuk gras mee moest nemen en ik ook de tweede plaats verloor. Het zou ineens toch nog een spannende race worden. Redelijk snel kon ik de tweede plaats overnemen, waarvan ik na de race van deze coureur te horen kreeg; ”Waar kwam jij nou ineens vandaan? Ineens zat je naast me.” Ondertussen was er een klein gat naar Gerald ontstaan, maar deze kon ik vrij vlot dichten. Hierna opende ik rustig opnieuw de aanval, hij verdedigde echter hard, erg hard. Hierdoor was het lastig om hem voorbij te komen en sloot ook de nummer drie weer bijna aan. Het lukte me om Gerald een foutje te laten maken en hier maakte ik meteen gebruik van, P1 was mijn deel. Gerald kreeg het aan de stok met de nummer drie en ik kon mijn weg naar de zege gemakkelijk vervolgen. Door deze winst mocht ik de laatste race ook vanaf Pole Position vertrekken, deze race was alleen een stuk saaier. Zonder moeilijkheden kon ik hem winnen, waardoor ik voor de vijfde keer op rij in Eefde ongeslagen ben.

Geen reactie's

Geef een reactie