Rick met CKR aan de start van de wedstrijden - Rick den Hartog
15874
post-template-default,single,single-post,postid-15874,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Rick met CKR aan de start van de wedstrijden

Rick met CKR aan de start van de wedstrijden

De vraag kwam al meerdere keren voorbij; Rick ga jij net zoals je team overstappen naar CKR? We wisten het nog niet zeker, maar na een erg goede test in Genk afgelopen weekend, weten we het zeker. We stappen over van een OTK Exprit kart, het chassis (frame) waarmee ik mijn eerste trainingen reed, over naar een CKR kart. Dit heeft vooral te maken met het nieuwe dealerschap van mijn team Goedsign Racing en CKR, maar ook met de positieve prestaties van het merk. Vorige week is mijn kart geleverd vanuit de thuisbasis van het merk, Italiƫ. Het team heeft er alles aan gedaan om de kart klaar te maken voor een eerste test. Dit lukte en afgelopen zaterdag kon ik mijn eerste meters maken in het Belgische Genk, ook het circuit waar de eerste wedstrijd van het kampioenschap plaatsvindt. Ik was niet de enige die de nieuwe CKR kart ging testen, ook mijn teamgenoten Nick van Vugt (DD2) en Justin van der Schaft (KZ) maakten waardevolle meters. De snelheid zat er goed in, al kan het altijd sneller. Vooral op het gebied van de remmen is het even wennen, maar dit is wel verbeterd ten opzichte van mijn vorige kart.

Deze kart is mogelijk gemaakt door mijn Edese sponsor W&W Vastgoed en hiermee zal ik ook mijn eerste wedstrijd rijden in Berghem, tijdens de Wintercup op 11 maart.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie