Rick met Goedsign Racing naar het NK Chrono - Rick den Hartog
15798
post-template-default,single,single-post,postid-15798,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Rick met Goedsign Racing naar het NK Chrono

Rick met Goedsign Racing naar het NK Chrono

De bekendmaking, eindelijk na een lange periode van afwachten. Na een jaar lang kei hard gewerkt te hebben om het budget rond te krijgen en alle voorbereidingen te doen, kan ik trots vertellen dat ik volgend seizoen (2018) deel ga nemen aan het Nederlands Kampioenschap Chrono 2 takt karting in de Rotax Max Senior klasse. Dit in samenwerking met Goedsign Racing, waarvoor ik uit zal komen. Het kampioenschap wordt verreden met privé karts, wat voor mij een totaal andere wereld is ten opzichte van de huurkarts. Ik heb dan ook sinds kort mijn eigen kart, in de kleuren van het team en met mijn eigen sponsoren erop. Afgelopen zondag hebben we de eerste test gehad op Circuit Park Berghem en meteen met fikse regenbuien. De snelheid zat er vrij vlot in en deze test geeft goede verwachtingen voor aankomend seizoen. De wedstrijden starten in maart met een Wintercup, waarna de echte seizoen start en ik 8 raceweekenden in Nederland, België en Duitsland te vinden zal zijn. Voor nu is het tijd om veel te gaan trainen op verschillende banen om zo beter kennis te maken met de kart en de snelheden, die overigens vele malen hoger liggen dan met de huurkarts. Ik wil dan ook alvast iedereen bedanken die hierbij betrokken is, van sponsoren, vrienden en mijn ouders tot aan Goedsign Racing met in het bijzonder Menno van der Schaft. Ik kijk uit naar een mooi seizoen, dit weekend heb ik mijn laatste wedstrijd met de huurkarts in het Belgische Genk.

Geen reactie's

Geef een reactie