Snelste karter ESL Autocar Cup - Rick den Hartog
15781
post-template-default,single,single-post,postid-15781,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Snelste karter ESL Autocar Cup

Snelste karter ESL Autocar Cup

Aan het begin van de week kreeg ik een bericht of ik deel wilde nemen aan een evenement in Amsterdam op vrijdag 22 september. Al snel had ik me aangemeld, maar ik kreeg pas later te horen wat precies de bedoeling was. Het evenement, genaamd de ESL Autocar Cup bestond uit een heat karten, een race op racesimulatoren en een finale in deze simulatoren. De klasses waren opgedeeld in pro karters en gamers en een klassement voor V.I.P.’s, welke bestond uit verschillende bekende YouTubers, presentatoren etc. Als eerst stond de kartheat op de planning, waarin een sterke concurrentie aanwezig was. Het ging om het rijden van de snelste rondetijd, maar deze werd pas aan het einde van het evenement bekend gemaakt. Ik had een goed gevoel over de kartheat en mocht hierna plaatsnemen in een racesimulator. Hier moest ik het opnemen tegen ervaren gamers, wat het behoorlijk lastig maakte. Met een vierde plaats in deze race en het sterke optreden in de kart was ik geplaatst voor de finale. Hierin mocht ik een race tegen de beste karters/gamers rijden op de racesimulatoren. Al bij de start kwam ik in het gedrang en na een paar foutjes kon echter niet veel betekenen in de finale. Na het evenement werd de snelste rondetijd op de kartbaan bekend gemaakt en deze was voor mij! Hiermee won ik twee tickets voor de Formule 1 op Spa Francorchamps 2018. Een ontzettend leuk evenement, met veel media aandacht en bekende Nederlanders. Met dank aan ESL voor de uitnodiging.

Geen reactie's

Geef een reactie