Top 10 in Poeldijk - Rick den Hartog
16015
post-template-default,single,single-post,postid-16015,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Top 10 in Poeldijk

Top 10 in Poeldijk

Eén van de grootste kartbanen van Nederland was het toneel voor de derde ronde van het Nederlands Kampioenschap Huurkarts. De nieuwe karts waren inmiddels ingereden, maar hadden niet zo’n hoge topsnelheid. Dat maakte het lastig om grote verschillen te maken en daarom zaten de tijden ontzettend dicht bij elkaar.

De dag bestond uit vier kwalificatieheats en een finale. Ik lootte een zeer zware poule met geduchte concurrentie en kon de eerste race niets meer doen dan het binnenslepen van de zesde positie. Ook de overige races verliepen moeizaam en hierbij kon ik telkens rond de vijfde positie finishen.

Uiteindelijk mocht ik als tiende de A finale starten, waarbij ik één van de slechtste karts lootte. Tijdens de start kon ik nog twee plaatsen goedmaken, maar deze moest ik helaas ook weer aan me voorbij laten gaan. De schade bleef beperkt door als tiende te finishen, met één van de belangrijkste concurrenten achter mij.

Op dit moment lig ik derde in de tussenstand om het Nederlands Kampioenschap, op naar meer punten in Middelburg op 4 mei!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.